Condiții și iară condiții

După cum vă spuneam și aici eram foarte entuziast despre domeniul afilierii, cu toate că de-a lungul anilor m-am mai dat cu capul de ea, însă acum chiar am decis să iau treburile în serios, și până una alta am primit una peste ceafă, însemnând o grămadă de condiții pentru a face așa ceva. Începusem să promovez produse de la eMag și implicit Profitshare. Uite că se pare că nu voi mai face așa ceva pe acele 2-3 site-uri unde îmi propusesem să scriu mai mult despre chestii ținând de afiliere. De ce ? Păi pentru că:

 • nu este permisă crearea exclusivă de site-uri pentru promovarea produselor eMag. (adică nu le convine să le promovezi produsele, exclusiv doar ale lor)
 • nu este permisă folosirea sintagmei „cel mai mic preț” (atunci hai să spunem cel mai mare preț)
 • nu este permisă folosirea de link-uri pe imagine (big LOL)
 • nu este permisă folosirea de comparatoare de prețuri (big LOL 2)

Astea fiind doar o parte din cele ce mi-au fost aduse la cunoștință de către o persoană membru a echipei Conversion (Profitshare).

conditii

Deci toate aceste chestii mi-au cam tăiat elanul de a mai promova produsele eMag sau oricărui alt comerciant afiliat Profitshare. Dacă afilierea este atât de restrictivă la noi, nu-i de mirare că afară toate sunt la cu totul un alt nivel, chiar cu mult mai permisivă. La noi, nu contează că generezi un venit companiei, ci mai mult contează să îți pună bețe în roate, astfel încât ajungi ca și mine să te lași păgubaș. Oricum, referitor la acele site-uri ale mele, care cei de la Profitshare nu le acceptau, le-am mutat mai bine la 2 Parale, și cam aia e. Oricum de la 2 Parale am scos cu mult mai mult cashout decât la Profitshare. Deci până la urmă atâtea condiții nu cred că sunt tocmai ok.

10 thoughts on “Condiții și iară condiții”

 1. Marius says:

  Fiecare advertiser are tos ul lui.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Da bă nene dar când m-am uitat prima dată în condițiile lor, nu era scris. De fapt prima dată cred că m-am uitat acum ani de zile.

 2. Andrei says:

  Acele condiții enumerate de tine mai sus previn un soi de link bait.
  Toți au TOS și trebuie respectat. Poți pune link pe poza dacă vorbești cu ei întâi și accepta asta.
  Nu poți face site-uri de genul reduceri-emag dar poți folosi oferte televizoare atât timp cât nu faci copy/Paste pe tot site-ul lor.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Păi tocmai că nu luam detaliile mot-a-mo de pe site-ul lor. Ci doar mă inspiram ca și referințe. Textul nu este exact ce scrie la ei.

 3. alin says:

  Da, si eu am cochetat cu treaba asta si am vazut ca nu este eficienta si evit sa imi sufoc site-urile cu reclame .

  Cea mai eficienta metoda de monetizare a unui web site, pentru mine ramane Google Adsens. Venitul este direct proportional cu traficul.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Da, când ai site-uri cu trafic mare este ok Google Adsense, dar dacă ai trafic mic, însă lume care cumpără, atunci este mai ok așa.

 4. Gabriel Ursan says:

  eMAG convertește bine. Citește și respectă ToS și vei face bani ok dacă targetezi bine.

  1. Marius says:

   Convertește bine până de sărbători. Sau dacă nu comandă de pe mobil lumea. Acolo nema comisioane.

  2. Andrei says:

   Eu nu i-aș recomanda eMag, convertește cel mai bine dar acolo sunt și 90% din afiliați.

   Aș recomanda teste pe alte magazine.

   1. Cătălin Corozanu says:

    Oricum, proiectul ala de ți-am spus și ție, l-am dat la 2parale. Altele, care se vor încadra în condițiile Profitshare, o sa le las în continuare cu ei.

Comments are closed.