Facebook nu ia în serios abuzurile

Da, după cum spuneam și în titlu, Facebook nu ia în serios abuzurile. Ieri, mă tot benoclam pe platforma cu pricina, și am găsit un clip făcut din poze. Clip ce conținea o anumită femeie, care făcea sex cu un anume X, imagini clare, în care se vedeau organe sexuale, etc. Evident că am raportat-o. În sinea mea mă gândeam că am făcut un bine, că poate întra și copii pe Facebook, și nu ar fi tocmai ok să vadă astfel de imagini. Mi-am făcut timp să completez toate formularele alea acolo, toate bune și frumoase.

facebook facepalm

Azi, de dimineață văd mail de la Facebook. În mintea mea zic că ar fi cazul să primesc email pentru înregistrarea acelei plângeri și evident rezolvarea ei. Ei bine, totuși, treaba nu a decurs așa cum am crezut ei. În ciuda faptului că acele poze din clip exprimau un act sexual explicit, se vedeau organe genitale, etc.. ei au considerat că de fapt nu este nimic în neregulă cu acel videoclip. Și că este perfect ok să-l vadă oricine, inclusiv copii noștri. Deci per ansamblu ăștia de la Facebook sunt cam cretini.

6 thoughts on “Facebook nu ia în serios abuzurile”

 1. Marius says:

  La mine a functionat de cateva ori raportarea. Acum am mai raportat cate ceva si nimic…
  Din cate am vazut trebuei sa nimesti exact optiunea raportata si, probabil, sa fie cat mai multe persoane care raporteaza.

 2. Bucur says:

  Daca si lor le place cu toate cum ai spus si tu nu ar trebuii…

 3. Hai hui cu aparatul la gat says:

  Eu nu am raportat nimic pana acum. Foarte bine ai facut.

 4. cKy says:

  Mai urâte sunt alea când taie gâtul la oameni de parcă ar fi porci.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Ai dreptate și tu. Însă și scene sexuale.. ținând cont că pe Facebook apar tot felul de copii. Și ar fi mai ok, dacă ar fi ceva decent, decât indecent.

 5. Razvan says:

  Am raportat de multe ori si mereu am avut succes cu raportarile. Eu zic sa mai incerci odata.

Comments are closed.