Într-un sfârșit.. o temă bună, Schema.

După multe modificări pe care le-am tot făcut în speranța că voi găsi și eu o temă WordPress, mai profi așa, și în sila de a o crea eu, toată tema am găsit una dintre cele mai profi teme WordPress pentru un blogger. Și anume, Schema, tema celor de la MyThemeShop. Am încercat și framework-ul celor de la Studio Press, și multe alte framework-uri, am încercat o grămadă de teme, unele gratis, altele cu plată, până am ajuns la vorba lui Gabriel Ursan, ca Schema nu e alta.

schema

Această tema wordpress este una ușor de pus la punct, are multe chestii presetate pe care le poți modifica direct din panou fără să ai vreun skill în ceea ce privește Web Design-ul. Nu trebuie să faci nimic altceva decât să fii atent ce setări faci, și cam atât. Eu am făcut și unele modificări în fișierele php, însă de, ăsta-s eu. Îmi bag nasul peste tot, însă pentru un n00b, nu este nici o problemă care panoul de control nu o poate rezolva. Deci vă recomand cu toată încrederea să folosiți această tema WordPress, Schema. Pe lângă faptul că se vrea a fi una dintre cele mai rapide teme din cauza codului bine optimizat.

14 thoughts on “Într-un sfârșit.. o temă bună, Schema.”

 1. Marius says:

  O folosesc pe vreo 3,4 proiecte. Nici eu nu mai stiu exact. Ea e prima pe care incerc sa o customez… Langa ea mai e cate un child de la genesis.

 2. Adi says:

  Ai făcut-o să arate drăguț, îmi place. Dar în afară de Genesis, MyThemeshop și ThemeForest, mai știi alte magazine care vând teme ok?

  1. Cătălin Corozanu says:

   Cei de la ThemeIsle mai au teme WordPress faine și profi. Și sunt români cu firmă și tot ce trebuie.

   1. Adi says:

    Și prețuri mai mari decât ThemeForest…

    1. Cătălin Corozanu says:

     Aveau și promoții. Am primit vreo 3 teme premium moca de la ei.

 3. Dobre Petronel says:

  Am avut-o și eu pe blog acum multă vreme. Dacă nu mă înșel chiar înaintea lui Gabriel Ursan. E foarte bună tema din toate punctele de vedere, dar din păcate nu mai e pe gustul meu legat de design. Dacă știam că-ți place ți-o trimiteam eu gratuit, că încă o mai am.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Dacă știam.. de fapt nici n-am întrebat pe nimeni, m-am dus și am luat-o..

 4. Bucur says:

  A iesit foarte bine, buna miscare.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mersi, este, este..

 5. Coffee says:

  Ai personalizat-o excelent. Ar mai trebui o abonare la comentarii si postari. 🙂

  1. Cătălin Corozanu says:

   O să bag şi deaia.. azi sau mâine..

 6. dalinus2004 says:

  Da, e interesanta, felicitari pentru alegere..:) sper sa fi multumit.
  Eu am folosit foarte mult timp teme de la https://www.elegantthemes.com/ , acum am mai diversificat, am achizitionat si Avada de pe themeforest de care sunt foarte multumit, mai ales ca vine cu cateva demo-uri preinstalate foarte OK.

  Mult succes Catalin.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Am testat și eu Avada, este ok, însă este mult prea plină de toate alea.

 7. Razvan says:

  Este o tema foarte faina, mai ales cum ai aranjat-o. Cred ca o sa investesc si eu in cateva teme premium pentru blogurile mele.

Comments are closed.