Mici schimbări..

Cam așa stă treaba, m-am pus și am făcut câteva mici schimbări acestui blog. Și anume m-am pus și am adăugat câteva reclame, câteva locuri de reclame, niște chestioare prin footer, probabil a 2-a schimbare de pe acest blog în 2016, prima a fost ce-a în care am început să scriu articole mai des, spre și vreau să mă țin de treaba asta. Am reușit să renunț într-un final la formulare gen.. Contact Form 7, care nu trimitea neam de email, am renunțat și la alte 2-3 pluginuri și am ajuns la formular de contact din Google, care este cu mult mai sigur și eficient decât Contact Form 7, am pus ca mesajele trimise în formularul de la Google, care normal se salvau în Sheet-urile de la Google, l-am făcut să poată fi trimis pe mail automat. O să vă spun și cum să faceți așa ceva, zilele astea.

schimbari

Printre toate aceste schimbări minore, am decis să mă implic mai mult în monetizarea blogului, chiar dacă nu este una din principalele mele surse de venit, totuși, de colo puțin, de dincolo puțin, așa ușor ușor se adună marea avere, și numai decât îl întrec pe Bill Gates ca și avere. 🙂 Eu am încredere în mine, și știu că pot să ajung „miliardar în euro”. 🙂 Până una alta, să-mi lăsați un feedback referitor la aceste schimbări, să-mi spuneți ce părere aveți despre aranjarea lor, ce vă nelămurește, ce vă place, ce nu.. etc.

10 thoughts on “Mici schimbări..”

 1. Marius says:

  Mai convertesc bannerele?!

  1. Cătălin Corozanu says:

   Rămâne de văzut.. momentan am pus în teste să vedem ce iese, dacă iese ceva.. dacă nu.. sănătate și noroc.

 2. Bogdan Pana says:

  Eu nu am avut niciodata probleme cu Contact Form 7, mi se pare sfant. Cand nu trimite mailuri, nu e vina lui, e de la server. Blogul mi se pare foarte echilibrat ca aspect, e fain, dar iconitele alea de share de la sfarsitul articolului sunt atat de mari incat ma dau jos de pe scaun.

  1. Cătălin Corozanu says:

   🙂 bine că nu te aruncă pe tavan 🙂 Rezolvăm..

 3. Coffee says:

  Bannerul de sub articol nu e responsive.

 4. Coffee says:

  Abonarea prin email nu merge.
  Astept un articol follow-up despre Schema.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Am scris despre Schema aici. Oricum de la acel moment până acum am modificat o mulțime de cod în această tema să fie cum este acum.

 5. Coffee says:

  Chenarul de comentarii si datele de la completat se vad foarte greu. Asa customizata tema seamana cu Eleven40 pe care o aveai inainte 🙂

  1. Cătălin Corozanu says:

   Asta era și idee. Mi-au plăcut anumite teme, de aceea am și ales să păstrez aceeași textură a temei.

 6. Andrei Daniel says:

  Nu stiu ce trafic ai, dar e greu sa converteasca. Prin greu ma refer la trafic, trebuie sa ai cifre bune sa faci ceva.

Comments are closed.