Părere despre.. Codrin Bradea aka Satana

O părere personală despre Codrin Bradea aka Satana..

Am văzut și eu azi, primul și cel puțin pentru moment singurul video filmat de către acest Codrin Bradea aka Satana. Cam ce părere am despre..

Păi, una la mână pentru cei 20 de ani pe care-i are înjură mai ceva ca țiganii din Ferentari. Cel puțin acest vlogger, nu dă nimic mai mult decât înjurături și nici o informație care are un real folos. Cel puțin cam asta am văzut eu din cele 13 minute pentru care mi-am alocat timp să-l privesc. (îmi cer scuze dacă am văzut prea puțin aici, dacă nu, nu-mi cer.)

Nu recomand așa ceva persoanelor care au sub 16 ani, să vă spun și de ce? Păi una este pentru că înjură mult, cu toate că a înjura este ceva banal în școli etc.. însă nu mi se pare normal ca așa ceva să înceapă încă de la 6-7 ani. Tocmai de aceea o să adaug niște filtre noi pe internet-ul casei.

Da frate, orice bărbat înjură, așa suntem noi bărbații programați, însă nu chiar orice cuvânt scoți din gură, 60-70% să fie înjurătură. Nu mi se pare normal, ca așa ceva să fie vizibil pentru toți pe social media. Asta însemnând inclusiv YouTube.

Încă ceva, dacă ar fi ca toți vloggerii să scoată doar înjurături, n-ar mai fi informații utile în mediul online video, ci doar un circ de prost gust. Am văzut destui vloggeri care aduc informații utile pe YouTube, sau care pur și simplu sunt satirici sau ironici, însă prea multe înjurături văd la acest băiețaș.

codrin bradea satana

6 thoughts on “Părere despre.. Codrin Bradea aka Satana”

 1. Malin says:

  Cine dracu-i asta? Unde ii tot gasesti?

  1. Cătălin Corozanu says:

   Un așa zis vlogger care cică face o cârcă de bani din clipuri pe YouTube, culmea e român. El reprezintă acea generație care o să ne învețe copii să fie bărbați. 🙂

 2. Niculae Bucur Ion says:

  unde lai mai gasit si pe asta? ii cauti mult? :))

  1. Cătălin Corozanu says:

   Nu l-am căutat, ci doar l-am văzut în feed ca distribuire a lui Alex. Și am zis să văd despre ce vorbește..

 3. Ciprian Lospa says:

  Niste prosti care injura si vloggerii astia.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Nu generalizez, ci doar dacă nu prezinți ceva informație utilă, nu are rost să te măscărești mai ceva ca Bendeac. Măcar ăla are actorie în cap..

Comments are closed.