Re-design blog

A venit și mult așteptatul moment pe care l-am așteptat de ceva vreme, doar că nu prea aveam timp de el. Ei bine, de peste jumătate de am tot amânam refacerea acestui blog, și completa sa transformare. I-a venit rândul și lui într-un final.

Tot amânam să-l refac, ba că aveam lume destulă care intra zilnic, ba că nu-mi place să arate totul a „Under Construction”, și diferite alte motive. Însă la un moment, am zis, ori acum, ori niciodată.. și uite că a fost acum. Dacă ați intrat ieri sau alaltăieri pe blog probabil ați văzut că era o pagină de „În Construcție”, dacă n-ați intrat, n-ați pierdut nimic. 🙂

Am ales să rămân cu framework-ul Genesis frumos codat de către cei de la StudioPress. Am ales o temă destul de ok zic eu Interior Pro pe numele ei, chiar dacă această temă nu are meniul fix, însă merge și fără, la un moment poate o să am timp să-l fac eu, însă nu este musai.

Am făcut blogul exact ce ar fi menit să fie, și anume ceva care să reflecte activitățile mele tehnice, și eventual să pot atrage mai mulți clienți și prin intermediul acestui site. Nu doar prin intermediul celor expre dedicate doar activităților mele. Astfel blogul capătă funcție dublă, și de blog, și de site de prezentare. Până una alta, aștept păreri..

15 thoughts on “Re-design blog”

 1. Barbu says:

  Nice work!

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mersi.. o zi jumate de lucru.. total vreo 4-5 ore. 🙂

 2. Bucur says:

  Mda imi place cum arata, pe o scara de la 1 la 10 nota 8.6…

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mersi, ești un draguț 🙂

 3. Adrian says:

  Arată fain.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mă bucur că-ți place 🙂

 4. Marius says:

  As delimita macar cu un border prin comentarii. In rest, arata foarte ok.

 5. Marian says:

  Pe mobil arata bine 🙂

  1. Cătălin Corozanu says:

   Eu cred că și pe calculator arată bine. 🙂

 6. The Vlad says:

  Se prea poate sa fie defectul meseriei dar cred ca ai nevoie de doua-trei imagini profi cu tine, care sa te reprezinte si care sa fie in concordanta cu textul din about (care, apropo, duce intr-un clasic 404 nesecurizat, mai sa-mi sara chrome-ul la beregata ca am dat click) dar si cu imaginea generala a siteului care arata brici.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Nu știu unde zici tu că este acea eroare, că eu am scanat tot site-ul.. poate ai site-ul în cache și de aceea îți dă acea eroare.

   1. The Vlad says:

    In dreapta, sub numele si poza ta e niste text si un „Mai multe detalii…” cu hyperlink catre (link modificat) care 404eaza.

    1. Cătălin Corozanu says:

     Da, aveai dreptate.. s-a modificat. Mersi mult.

 7. alin says:

  Profi, simplu si la obiect!
  Mult succes Catalin

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mersi Alin. Să fie..

Comments are closed.