România 1 – 1 Finlanda

România – Finlanda, un meci chinuit, tras de păr cu 2 mingi date în bară, cu chinuială mare din partea tricolorilor noștri. Am reușit să luam 1 punct din acest egal datorită lui Ovidiu Hoban, care a reușit în primul minut din prelungiri să înscrie după o fază combinată în care s-a trezit practic cu mingea la picior. Oricum, când a înscris România am sărit cât colo, chiar dacă a fost doar golul egalizator.

romania finlanda

Acum sperăm să batem Insulele Feroe, astfel încât să urcăm pe locul 2, însă ținând cont de cel fel au jucat ai noștri tricolor, mi-e greu să văd acel meci cu mai mult de un egal. De ce? Păi pentru că ai noștri nu mai joacă pentru onoare, pentru țară, pentru oamenii care s-au bătut pe bilete ca să ajungă în tribună. Ai noștri tricolori s-au obișnuit să joace pentru bani, pentru gloria de a juca la națională, pentru faima de a fi văzuți cât mai des la televizor. Cam astea cred eu că sunt motivele pentru care ai noștri tricolori joacă fotbal în secolul 21. Sper totuși să câștigăm cu Insulele Feroe, și să mergem mai departe în Europene.

4 thoughts on “România 1 – 1 Finlanda”

 1. BD says:

  Avem probleme la finalizare. Nu mai avem oameni de gol. Si situatia asta dureazade ani.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Asta așa-i.. s-a pus prea mare accent pe oamenii sponsorizați de Becali, și/sau oamenii care i-a făcut mari presa.

 2. Bucur says:

  Un lucru este cert pentru mine, daca juca Mutu intr-un picior si tot dadea un gol sau macar o pasa buna de gol.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Nici Mutu nu juca singur, tot avea nevoie de oameni buni în spatele lui, însă, ce să-i faci, asta-i viața. Ar fi fost un miracol acum când ne-am obișnuit să privim de acasă astfel de evenimente, să mai și ajungem mai departe.

Comments are closed.