Și am mai îmbătrânit cu un an..

Mulți dintre cunoscuții meu online și offline au văzut/știut că ieri a fost ziua mea, și mi-au urat de bine ieri. Azi este deja prima zi mai bătrân. Încă mai sunt se poate spune în transă, fiindcă mă simt mult mai bătrân, chiar dacă mulți îmi tot repetă că nu are rost să mă sunt bătrân până nu trec de 50 de ani, însă până atunci mai am de străbătut o mulțime de timp.

Până una alta, mă bucur de anii pe care i-am făcut, 30 la număr, și mă bucur de ceea ce am și ce voi avea, mă bucur de persoanele din jurul meu, buni sau răi, de persoanele care ma apreciază, și care-mi vor binele. Și pot spune că am ajuns la 30 de ani să fiu mult mai înțelept se poate spune.

Știu ce vreau de la viață, și am și acel zvâc pentru a pune totul în practică. Însă sunt ferm convins că sunt destui oameni în lumea asta care până la 30 de ani n-au nici ce-a mai mică idee despre ce vor să facă cu viața lor. Însă eu am totul în clar, scrise chiar într-un fel de „to do list” pe care încerc să-l rezolv cât de cât, treptat. Oricum ar fi, sănătos să fiu, că de făcut, știu că am voință să le fac pe toate.

imbatranit

5 thoughts on “Și am mai îmbătrânit cu un an..”

 1. Delia says:

  Nu se spune ”mai bătrân”, se spune ”mai înțelept” 🙂 30 devine vârsta maturității emoționale, nu vârsta la care începi să te consideri babet. La mulți ani! 🙂

  1. Cătălin Corozanu says:

   Mersi pentru urare. Nu mă simt cine știe ce „babet” însă, se poate spune că observ multe schimbări prin auto-critică. Și nu aș mai face aceleași chestii pe care le făceam la 20 de ani.

 2. Lavinnia says:

  La multi ani si de acum inainte, multa sanatate si bafta in tot ceea ce faci.

  1. Cătălin Corozanu says:

   Doamne ajută să fie cât mai mult, cel puțin atât de mulți câte idei creative am. 🙂

 3. Adi says:

  LA MULTI ANI!

Comments are closed.